Η εταιρεία  Παν.Σαββιδης &Σια Ε.Ε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ανέλαβε να διαχειριστεί  με επιτυχία ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής αγοράς στη ζήτηση των σκαλιστών επίπλων και ειδικότερα σαλονιών. Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πιο αξιόπιστες και συνεπείς επιχειρήσεις στο χώρο του επίπλου.

Το 1965 ο Παναγιώτης Σαββίδης ξεκινάει την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην κατασκευή και ταπετσαρία σαλονιών.

Το 1975 ιδρύει την εταιρεία  Παν.Σαββιδης&Σια Ε.Ε. με έδρα την Θες/νίκη.

Το 1980 η εταιρεία αλλάζει έδρα στο δροσάτο Κιλκίς σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σκοπό την απόκτηση κα εγκατάσταση βαριών βιομηχανικών μηχανημάτων, επιτυγχάνοντας την αύξηση  της παραγωγής σαλονιών με απώτερο σκοπό να προπορευθεί της αυξανόμενης ζήτησης των εμπορευμάτων της στην εγχώριο αγορά.

Το 1981 και σε συνεργασία με μεγάλους οίκους κατασκευής ξυλουργικών μηχανημάτων ,όπως:

1) L.ANDREONI

2) BACCI

3) VULMAR

4) PADE SAS

5) BULLERI

πραγματοποιείται επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό καθιστώντας έτσι την Παν.Σαββιδης&ΣΙΑσε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής επίπλου στην Ελλάδα. Γρήγορα κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις άλλες επιχειρήσεις λόγω των καλαίσθητων και διαχρονικών εμπορευμάτων της

Το 1985 συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα επενδύοντας σε οικόπεδο 6000 στρεμμάτων με σκοπό την ανέγερση 4500m3  κτιριακών εγκαταστάσεων για να καλυφθούν και να στεγαστούν οι αυξανόμενες ανάγκες της εταιρείας σε εκθεσιακούς και αποθηκευτικούς χώρους.

Από το 1985 ως και σήμερα καλύπτει την εγχώριο αγορά και δραστηριοποιείται και σε χώρες του εξωτερικού συνάπτοντας εμπορικές σχέσεις με Ιαπωνία-Βουλγαρία-Ουγγαρία-Αλβανία-Κύπρο-Γερμάνια.

Η επιτυχία και γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης ήρθε λόγω των καλαίσθητων και υψηλών προδιαγραφών εμπορευμάτων της.

Στην παραγωγική διαδικασία υπολογίζονται περί τα 11 σχέδια σαλονιών αποτελούμενα από καναπέδες ,πολυθρόνες, πολυθρονάκια,τραπεζάκια,6 σχέδια τραπεζαρίας,2 σχέδια καρέκλας τραπεζαρίας,4 σχέδια καρεκλοπολυθρονάκια.

Η πολυετής πείρα μας πάνω στα σκαλιστά σαλόνια μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές πάντα με γνώμονα την καλαισθησία και την αντοχή στο χρόνο των κατασκευών μας.

Οι πρώτες ύλες μας αποτελούνται από υλικά Α διαλογής ικανά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πελατών της, στηριζόμενοι σε ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις παραγωγής υφασμάτων, αφρώδη πλαστικών , ξυλείας ,και ότι άλλο χρειάζεται στην παραγωγική διαδικασία για άψογη ποιότητα και εμφάνιση.

Οι νεότεροι στόχοι της εταιρείας είναι η ανάπτυξη της σε χώρες του εξωτερικού συνάπτοντας εμπορικές συνεργασίες με επιχειρήσεις; Που αναζητούν προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων καθώς επίσης μετέχοντας και συμμετέχοντας σε εμπορικές συναντήσεις, και διεθνείς εκθέσεις ανά των κόσμο.

 

 

Copyright © 2010 psavvidis.com All rights reserved.Powered by Softways S.A.